2019-05-03 10:16:30• hírek • Bede Emőke

Mattrészeg sofőrt kapcsoltak le Szatmárnémetiben

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Nem telt eseménytelenül közlekedési szempontból a csütörtöki nap: sikerült lefülelni ittas vezetőket, gyorshajtókat és egy erősen ittas sofőrt is.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség legfrissebb beszámolója szerint csütörtökön több mint 70 pénzbírságot szabtak ki az alapvető közlekedési szabályokra fittyet hányó sofőrökre, ezeknek összértéke eléri a 23 900 lejt. Kiegészítő intézkedésként 4 vezetői engedélyt függesztettek fel, 3-at gyorshajtásért. Mind a három sofőrt lakott területen belül kapcsolták le, 50 helyett 114 és 142 km/h közötti sebességekkel kapták lencsevégre őket a radar.


A gyorshajtók mellett a rendőrök kézre kerítettek egy mattrészeg sofőrt is. A 41 éves szatmári sofőrt a város területén, a Crisan utcában állították meg, majd annak rendje és módja szerint alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. Az eredményre talán még a rendőrök sem számítottak, a készülék ugyanis nem kevesebb mint 1,62 mg/l légalkoholszintet mutatott ki. S ha ez nem volna elég, az is kiderült, hogy a fickónak már korábban, egy másik közlekedési bűncselekményért felfüggesztették a vezetői engedélyét. A hatóság az ügyben bűnügyi eljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: